N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance

N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance (voor Android) 1.0.2

Keiharde actie op planeten en ruimtestations

VOOR

  • Sublieme graphics
  • Spannende actie
  • Uitgebreide multiplayer-opties
  • Gevarieerde speelstijl

TEGEN

  • Absurd, warrig verhaal

Excellent
9

N.O.V.A. 2 (ook wel simpelweg Nova 2 genoemd) is een first person shooter voor iOS. Het spel is voor Android, iPhone (iPod touch en iPad) wat Crysis voor andere besturingssystemen is: een grensverleggend grafisch en atmosferisch hoogtepunt.

Het verhaal in N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance is flinterdun en compleet onbelangrijk. Er zijn wat interstellaire allianties gesloten tussen aardbewoners en zogenaamde 'Volterite wezens' en natuurlijk hangen er wat confrontaties in de lucht. De hoofdpersoon in het actiespel draagt zorg voor conflictbeheersing en doet dit met een beproefde tactiek. Kogels beantwoord je in het spel met een schot in tegenovergestelde richting.

Wat opvalt aan N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance zijn de sublieme graphics. Meteen na het starten wordt je gedropt op een prachtig strand, waar de golven teder je vechtgrage schoeisel kussen. Je komt hier uiteraard niet voor het uitzicht en zoekt snel naar onraad. Kijk nog even naar de reflectie van de wolken in het water, voordat je alle magazijnen van je gun wegknalt. In Nova 2 is het overigens niet slechts schieten geblazen: je rijdt in terreinwagens, hackt systemen en bestuurt zelfs een enorme robot.

N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance mag dan een tweede deel betreffen, het is de kroon op het werk van ontwikkelaar Gameloft. Ondanks de verwarrende verhaallijn -die je af en toe in onlogische situaties dropt- is dit spel toonbeeld van kwaliteit op alle iDevices. De spannende actie, absurde doch amusante tussenscènes en kleurrijke omgevingen maken Nova 2 een fantastische, memorabele ervaring. Multiplayer tot 10 spelers (online of lokaal) vormt de kers op deze goedgevulde taart.

Meeste downloads Actiespellen voor android

Meer
N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance

Download

N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance (voor Android) 1.0.2

Beoordelingen about N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance